Orange wijn

Corstini’s and more…….

In de lente en voorjaar hebben we veel wijn en spijs inspiratie en ervaring opgedaan en veel feedback gekregen. Veel nieuwe ideeën. De zomer is een mooie tijd voor de uitwerking hiervan om jullie dan in het najaar te kunnen verblijden met leuke nieuwe aanbiedingen op het gebied van wijn en spijs. Benieuwd? Lees verder in onze blog.

Kick-off Bacchus
copyright Corstini’s

In de afgelopen periode hebben we veel inspiratie opgedaan op verschillende manieren:

  • Proeverijen samen met de Wijnkelder Almere
  • Wijnfestival Bacchus
  • Het lente event van de Hanos
  • Bezoek aan de Almeerse wijngaard Hof van Almere
  • Alle literatuur die we hebben verslonden
  • De positieve feedback van de mensen die onze Corstini’s hebben genuttigd op hun bedrijfsborrel, doopfeestje of kinderverjaardag.

Al die inspiratie zorgt voor veel nieuwe ideeën. Soms zelfs een beetje te veel…. Keuzes, keuzes, keuzes.

copyright Corstini’s

De proeverijen met de Wijnkelder Almere hebben ons in ieder geval veel input opgeleverd en deze input gaan we gebruiken om iets leuks  neer te zetten in samenwerking met de Wijnkelder Almere. Zij hebben een prachtige, sfeervolle proefruimte wat schreeuwt om een leuke workshop. Hou onze site en socials in de gaten voor meer info.

Om jullie voor het najaar in ieder geval leuke dingen te kunnen aanbieden gaan wij ons komende tijd storten op de mooie combinaties die met port te maken zijn. Denk bijvoorbeeld aan een lekkere Blue Stilton…. Het water druipt me nu al in de mond. Of wat te denken van een verrassende oranje wijn. Oranje wijn?? Ja, een witte wijn gemaakt als een rode wijn. De velletjes en de pitjes fermenteren dus mee. Dat zorgt voor een oranje achtige kleur en een witte wijn met veel structuur en tannine. Gastronomisch breed inzetbaar dus bijzonder geschikt voor een WijnSpijsBeleving.

kip met ui
copyright Corstini’s

En dan ten slotte natuurlijk het belangrijkste… De Corstini. Ook hier staan we niet stil en zijn we druk bezig met het uitbreiden van het assortiment. Jullie hebben de nieuwe gepaneerde kip met komijnmayonaise en de courgette rol al voorbij zien komen. Zo niet, check dan onze Facebook pagina. We hebben nog veel wijn en spijs inspiratie op de plank liggen om uit te proberen in onze nieuwe keuken. Kortom in een leuke en uitdagende zomer gaan we een hoop lekkere dingen uit proberen. Jullie ook????