Over ons

Corstini’s focust zich op kleurrijke producten met gebalanceerde smaken. Wij besteden veel aandacht aan de compositie en voegen daarmee niet alleen smaak maar ook kleur toe aan uw evenement. Tegelijkertijd focust Corstini’s zich op u als klant. Dit houdt voor ons in dat:

  • Wij u van begin tot einde ontzorgen. Wij leveren de hapjes in bakken op het door u gewenste tijdstip en komen de bakken weer op het door u gewenste tijdstip ophalen. U hoeft geen afwas te doen. Dat doen wij voor u. Indien gewenst kunnen wij tevens de hapjes opdienen.
  • Wij zijn kleinschalig en kunnen daarom uw wensen volledig centraal zetten. Indien wij aan uw wensen kunnen voldoen, zullen we dit niet nalaten.
  • Wij zijn HACCP gecertificeerd en u kunt daarom op ons vertrouwen als het gaat om voedselveiligheid en uw gezondheid
  • Wij bieden een variëteit aan smaken en hebben zowel vlees als vis als vegetarische producten. U kunt kiezen uit door ons samengestelde schalen of u kunt zelf de hapjes kiezen. Zijn er bepaalde ingrediënten die u niet lekker vindt, dragen wij met liefde alternatieven aan.

Voorbeeld Gemengde Schotel

Een bedrijf uit passie

Uit onze passie voor lekker eten in combinatie met goede wijn is Corstini’s in 2019 ontstaan. In 2016 en 2017 in de avondschool heb ik, Cor Boutkan, mijn koksdiploma’s behaald en samen met mijn vrouw Bianca Boutkan met haar SDEN 2 en 3 wijnbrevetten zijn wij altijd op zoek naar de lekkerste ingrediënten en wijnen voor heerlijke combinaties.  In 2019 de stap gezet om de heerlijke hapjes die wij altijd privé maken te delen met anderen.  Cor en Bianca Boutkan